Screenshot 2023 01 09 at 13 49 04 Stream podcastaflevering 53. Genrefilms in de Sight and Sound lijst van Schokkend Nieuws Podcast Luister gratis online op SoundCloud
PODCAST
Schokkend Nieuws

53: kijkt Sight & Sound neer op genrefilms?

Screenshot 2023 01 09 at 13 49 04 Stream podcastaflevering 53. Genrefilms in de Sight and Sound lijst van Schokkend Nieuws Podcast Luister gratis online op SoundCloud Jasper en Julius bespreken de genrefilms die een plaats hebben gekregen op de nieuwe Sight & Sound-lijst van beste films aller tijden.

Elke tien jaar wordt hij uitgebracht: de ultieme lijst van beste films uit de geschiedenis van het gerenommeerde filmtijdschrift Sight & Sound. Critici van over de hele wereld wordt gevraagd hun persoonlijke favorietenlijst op te sturen. Dat leidt elke tien jaar wel tot enkele controverses, waarvan dit jaar vooral de zeer verrassende nieuwe nummer 1 in het oog springt. Maar bij Schokkend Nieuws zijn we natuurlijk geïnteresseerd in een andere vraag: kijken die critici neer op horror en genrefilms in het algemeen? Jasper en Julius nemen de horror- en sciencefictionfilms die de lijst hebben gehaald onder de loep.

Luister hier de aflevering! 

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!