marvelcap
PODCAST
Schokkend Nieuws

Podcast 31: Zijn we klaar met superhelden?

marvelcap Superhelden zijn met geen mogelijkheid de bioscoop meer uit te slaan. Is het inmiddels wel genoeg geweest of krijgen we er juist geen genoeg van? De Schokkend Nieuws Podcast ging met speciale gast Thijs van Domburg in discussie.
 
CAPTAIN MARVEL (Anna Boden en Ryan Fleck) opent op 6 maart het superheldenseizoen. Vervolgens kunnen we dit jaar onder meer nog HELLBOY (Neil Marshall), AVENGERS: ENDGAME (Anthony en Joe Russo), SHAZAM! (David F. Sandberg), SPIDER-MAN: FAR FROM HOME (Jon Watts) en DARK PHOENIX (Simon Kinberg) verwachten. Oftewel, ook dit jaar zit weer ramvol met superheldenfilms. 
 
Hedwig, Julius, Jasper en gast Thijs van Domburg gaan erover in gesprek. Hebben we er inmiddels genoeg van of beginnen ze juist net interessant te worden, nu de origin stories uit de weg zijn en we de personages als figuren in een langlopende soap kunnen zien? En welke striphelden zouden we nog graag eens zien in een verfilming? Daarnaast bespreken we kort de films THE BEYOND (Lucio Fulci, 1981), KILLER KLOWNS FROM OUTER SPACE (Stephen Chiodo, 1988), THEY LIVE (John Carpenter, 1988) en de serie STAR TREK: DISCOVERY. 
 
Verder krijgen we een update van het avontuur van Tim Koomen in Hollywood met zijn film MEET JIMMY en tot slot blikken we vooruit op de nieuwe TWILIGHT ZONE met Jordan Peele, het derde seizoen van SANTA CLARITA DIET, de televisieserie van WHAT WE DO IN THE SHADOWS en het boek NERDS! van Thijs van Domburg en Emilio Guzman.
  

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!