Nieuws
30 juni 2010

WOOF! Fopr Yu´r Height Only + Nightbeast

Aankomende zondag 4 juli vindt de maandelijkse foute film avond WOOF! weer plaats in café Kult te Groningen. Deze maand met de hilarische James Bond parodie FOR YU’R HEIGHT ONLY en de tenenkrommende sci-fi horror klassieker NIGHTBEAST.

In FOR YU’R HEIGHT ONLY (Eddie Nicart, 1981) wordt de briljante Dr. Van Kohler ontvoerd door Mr. Giant. Hij wil zijn uitvinding, de N-bom, gebruiken om de wereld te vernietigen. De enige die Mr. Giant’s snode plannen kan dwarsbomen is Agent 00, een één meter lange Filipijnse martial arts meester, spionage expert en romanticus. De film begint om 20.00 uur.

Gevolgd, om 22.00 uur, door NIGHTBEAST (Don Dohler, 1982). In deze low-budget film stort een alien met een bruin hoofd en enorme hoektanden neer op aarde. Zodra hij zijn ruimteschip heeft verlaten richt hij een slachtpartij aan onder de plaatselijke bevolking.

WOOF! is in Groningen al jaren dé specialist op het gebied van jaren 70 en 80 Splatter-, Gore-, Sci-Fi-, Sex-, Biker- en Zombiefilms. Iedere eerste zondag van de maand vertoont oprichter Hans Minkes twee films uit zijn omvangrijke VHS collectie.

Café Kult
Steentilstraat 36-1
Films starten om 20.00 en 22.00 uur.
Gratis entree en gratis popcorn.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!