UnderTheAppleTree klein
UnderTheAppleTree klein
Nieuws
11 mei 2015

Win deze zombiepop!

UnderTheAppleTree klein PRIJSVRAAG | Ook zo ontzettend benieuwd naar de Nederlandse stop-motion zombiefilm UNDER THE APPLE TREE? Hier is alvast een exclusieve prijsvraag om je honger te stillen: Schokkend Nieuws verloot deze unieke stop-motion zombiepop van de film!

UNDER THE APPLE TREE wordt een zeventien minuten durende stop-motion horrorfilm en gaat over een dode ciderboer, zijn priester/broer, wormen, rotte appels en rottende levende doden! De korte film van Erik van Schaaik en de Nederlandse animatiestudio Pedri Animation (NIJNTJE, O APOSTOLO) ziet er fantastisch uit. Schokkend Nieuws bezocht de studio in april. Lees hier alles over de sets, de poppen en de magie van stop-motion animatie.

UNDER THE APPLE TREE moet in oktober/november van dit jaar klaar zijn. De makers zijn nog druk aan het werk. Om het helemaal perfect te krijgen is nog een klein beetje geld nodig. Steun UNDER THE APPLE TREE op CineCrowd en – afhankelijk van hoe groot je donatie is – verdien je een rottend appeltje, je naam op de credits of zelfs een rolletje als (de stem van) één van de wormen! Lees er alles over op de website van Cinecrowd.

De animatiepoppen van UNDER THE APPLE TREE zijn wondertjes van ambacht en griezelig mooi. Van elke zombiepop is er maar één. We zijn daarom heel blij dat Schokkend Nieuws ondersstaande zombie weg mag geven aan een gelukkige winnaar. We doen het niet middels een prijsvraag, maar via social media, zodat de film alle aandacht krijgt die hij verdient.

mt_ignore: UnderTheAppleTree Zombie voor SN webste

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen.

11 mei 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!