t-shirt
t-shirt
Nieuws
26 juli 2012

Total Recall Prijsvraag

t-shirtPRIJSVRAAG | ‘Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream.’ Maar wij zijn klaarwakker! De remake van TOTAL RECALL draait vanaf 9 augustus in de bioscoop en wij hebben tot die tijd T-shirts weg te geven!

Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid brengt. Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt het als de perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herinneringen aan een nooit geleefd leven als superspion zijn net wat hij nodig heeft…  

TOTAL RECALL, verder met  Kate Beckinsale, Bryan Cranston en Jessica Biel, is natuurlijk de remake van de sciencefictionklassieker van Paul Verhoeven uit 1990. Gebaseerd op Philip K. Dicks korte verhaal We Can Remember It For You Wholesale uit 1966. Ditmaal laat regisseur Len Wiseman (UNDERWORLD, LIVE FREE OR DIE HARD) Quaid naar verluidt niet meer naar Mars afreizen, maar verder wordt TOTAL RECALL in alle opzichten groter, duurder en spectaculairder. Beter, ook? Beter dan ‘You ever fuck a mutant?’ wordt het nooit meer, maar we geven het een kans!

In de volgende editie van Schokkend Nieuws (vanaf 7 augustus in de winkel) een vooruitblik door Hans Dewijngaert en een interview met hoofdrolspeler Colin Farrell. Op onze website vind je ook nog een mooie featurette over TOTAL RECALL.

We geven – met dank aan Sony – drie Total Recall t-shirts weg, en daarvoor moet je ook even in je geheugen graven: Wat zei Benny in de originele film tegen Mary, het mutantenhoertje met de drie borsten?

NB: Deze prijs is inmiddels verlopen.  Het juiste antwoord was: ‘Baby, you make me wish I had three hands.’ Onze drie winnaars  krijgen het mooie t-mooie shirt thuisgestuurd. Gefeliciteerd!

www.welcometorecall.nl

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!