vinyan
vinyan
Nieuws
27 november 2008

Prijsvraag!!!

vinyan

Op 29 januari gaat VINYAN in première, de sfeervolle nieuwe horrorfilm van Fabrice Du Welz. Lezers van Schokkend Nieuws kunnen vrijkaartjes winnen!

Du Welz maakte eerder natuurlijk CALVAIRE, waarin de regenachtige Ardennen het decor vormden voor de ondergang van een smartlappenzanger. De onfortuinlijke viel in handen van een weduwenaar die de naam Bartel had meegekregen – een knipoog naar Paul Bartel, de regisseur van de kannibalenkomedie EATING RAOUL. Ook in VINYAN bewijst Du Welz zijn voorliefde voor horror- en kannibalenklassiekers én voor atmosferische locaties. VINYAN speelt zich namelijk af in Thailand en Birma, kort na de tsunami van 2004, en profiteert maximaal van de vuilgele rivieren, verwoeste oevers, ontwortelde bomen en aanhoudende regenval.

De Engelse Janet en Paul Belhmer (Emmanuelle Béart en Rufus Sewell) zoeken in dat druilerige decor naar hun zoontje. Joshua is tijdens de tsunami verdwenen, maar zijn lichaam is nooit teruggevonden. Op een video van een weeshuis in Birma menen ze echter hun zoontje te herkennen. De zoektocht begint in de angstaanjagende chaos van de onderwereld van Phuket, maar allengs dalen Janet en Paul dieper af…

Schokkend Nieuws mag kaartjes uitdelen voor deze originele en sfeervolle horrorfilm. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een antwoord te geven op de volgende vraag:

In VINYAN gaat een jong echtpaar op zoek naar een doodgewaand kind. In welke film van Nicolas Roeg, waardoor Du Welz zich naar eigen zeggen liet inspireren, deden Donald Sutherland en Julie Christie hetzelfde?

LET OP! Deze prijsvraag is inmiddels verlopen. De vijf correcte inzendingen zijn beloond met twee kaartjes. Blijf schokkendnieuws.nl lezen voor nieuwe prijsvragen!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!