dear-god-no 300x420
dear-god-no 300x420
Nieuws
5 maart 2012

Winnaars Dear God No!-prijsvraag

dear-god-no 300x420 PRIJSVRAAG | Start your engines! De vijf gelukzaligen die dit maal de schedel hebben gelicht hebben kaarten gewonnen voor de Grindhouse Night op donderdag 8 maart in Kriterion Amsterdam. Met als hoogtepunt de Europese première van de biker movie DEAR GOD NO!

Op 8 maart tart Kriterion in Amsterdam de goede zeden met een avond vol scabreuze films en de Europese première van de biker movie DEAR GOD NO! van regisseur James Anthony Bickert. In zijn film gaat het faliekant mis met de motorbende ‘The Impalers’. Na een bloedig handgemeen met een rivaliserende bende, verstoppen de overlevende Impalers zich in een afgelegen berghut. Het onschuldige meisje dat daar opgesloten zit heeft echter de sleutel tot een kelder waar hen ongetwijfeld nog meer narigheid wacht. Lees, voor je gaat, nog even ons James Bickert interview.

Schokkend Nieuws geeft vijf kaarten weg. Om de deelnemers te testen op hun kennis over biker movies, hadden we een vroege voorloper van het genre verwerkt in onze schedelkraker. Met daarbij één hint: de motor in kwestie is een Triumph TR6C. Vespa-rijders die met vermeende oplossingen als EASY RIDER en MAD MAX kwamen sloegen de plank dus finaal mis. Op deze fiets zetelt natuurlijk badass Steve McQueen, in zijn rol als Captain Hilts alias The Cooler King in THE GREAT ESCAPE (1963). De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een Duits gevangenenkamp, dat extra beveiligd is om te beletten dat de geallieerde ontsnappingsspecialisten die er opgesloten zitten ontkomen.

mt_ignore: schedelkraker-great-escape 600x320

 

Uit de inzenders die het juiste antwoord mailden hebben we de volgende vijf winnaars geloot. Gefeliciteerd,  Michèl ,  Steve,  Lilly,  Sander en Jacques. Jullie krijgen bericht per email en  kunnen je kaartje een half uur voor aanvang afhalen bij de kassa van Kriterion.

Grindhouse Night
Donderdag 8 maart
Kriterion Amsterdam
Aanvang: 21.30 uur

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!