sweet home
sweet home
Nieuws
13 november 2015

Mi Casa es su…

sweet homePRIJSVRAAG | ‘Joder!’zoals de Spanjaarden dat graag uitroepen. Wie houdt er nou niet van een sfeervol oud huis in Gothic-stijl? En wie houdt er nou niet van een gratis dvd of blu-ray? Doe mee en win!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

SWEET HOME, is de eerste film van Rafa Martínez, die eerder korte films maakte als ZOMBIES & CIGARETTES en HALLOWEEN BEFORE CHRISTMAS. Een van de producent van deze film, Carlos Fernández, doet meteen een belletje rinkelen. Als een van de grote bazen van Filmmax verdiende hij zijn strepen met onder meer THE MACHINIST, [REC] en MIENTRAS DUERMES.

In SWEET HOME stuit de jonge makelaar Alicia (Ingrid García Jonsson) tijdens een inspectie op een prachtig oud appartement. Ze besluit er met haar vriendje Simon (Bruno Sevilla) zijn verjaardag te vieren.  Reuzegezellig, maar dan gaan opeens de lichten uit en blijken de deuren dicht te zitten Ze realiseren zich dat iemand hen in de gaten houdt. In de verwarrende doolhof van kamers, trappen en gangen kan in elke hoek de dood op de loer liggen…

Het is maar een kleine cast, maar in het Spaans klinkt die nog beter. Naast Alicia en Simon worden we getracteerd op onder meer ‘Encapuchado’ 1, 2 en 3, en ‘El Liquidador’! De trailer ziet er in elk geval mooi uit en Martinez zelf zegt erg schatplichtig te zijn aan onder meer John Carpenter en John McTiernan.

Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur Splendid, vijf exemplaren weg van SWEET HOME. Stuur vóór 26 november een mail naar [email protected], met je adres, je keuze (dvd of blu-ray?) en het antwoord op de volgende vraag: In welke Spaanse badplaats vindt ieder jaar in oktober het grootste Spaanse fantastische filmfestival plaats? Succes!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!