Chernoyl Diaries 2
Chernoyl Diaries 2
Nieuws
12 mei 2012

Kijk uit: Chernobyl Diaries

Chernoyl Diaries 2Schokkend Nieuws vertoont iedere maand bijzondere, unieke, goede of obscure films in De Uitkijk, de oudste bioscoop van Nederland. Op vrijdag 8 juni hebben we een voorpremière. En Schokkend Nieuws abonnees krijgen korting!

Vrijdag 8 juni, aanvang 23.00 uur, kun je in het Schokkend Nieuws Cineville filmcafé als een van de allereersten kijken naar CHERNOBYL DIARIES. Schokkend Nieuws vertoont de nieuwe film van Oren Peli, met dank aan distributeur eOne, een week voor de officiële release op 14 juni.

CHERNOBYL DIARIES is het regiedebuut van Brad Parker. Oren Peli, natuurlijk vooral bekend van de PARANORMAL ACIVITY-films, schreef en produceerde deze horrorfilm over zes jongeren en een wel heel extreme vorm van extreme sports; een vakantietripje naar Chernobyl! De flatgebouwen en reactors van Pripyat lijken volkomen uitgestorven sinds de kernramp van 1986, maar de geigerteller en een serie vreemde geluiden vertellen een heel ander verhaal: ‘It sounds like a baby?!’


Het Schokkend Nieuws Cineville filmcafé is onderdeel van het Cineville café dat iedere vrijdagavond te bewonderen valt. Het zijn gezellige informele filmavondjes. De bar blijft de hele voorstelling open. Toegang bedraagt 9 euro.

Nog beter: Schokkend Nieuws-abonnees betalen, op vertoon van het laatste nummer, slechts 7 euro!

De Uitkijk
Prinsengracht 452
Aanvang: 23.00 uur
www.uitkijk.nl  | www.cineville.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!