Nieuws
23 oktober 2023

Halloween Horror Show 2023

De Halloween Horror Show van ‘Mr. Horror’ Jan Doense is terug! Op 28 oktober vanaf 23:15 in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht vertoont Doense zijn traditionele nachtelijke horrormarathon. Het programma dit jaar:

8 Found Dead
Twee stellen maken een weekenduitje middenin de woestijn, om snel te ontdekken dat hun Airbnb al bezet is. Wat volgt is een lange en bloederige nacht, verteld vanuit vier gezichtspunten.

Deliver Us
Wanneer een non in een afgelegen klooster beweert van een maagdelijke conceptie, stuurt het Vaticaan een team van priesters om dit te onderzoeken. Zij maken zich bezorgd over een oude profetie dat een vrouw zal bevallen van twee jongens: de Messias en de Antichrist.

The Elderly
Als zijn vrouw plotseling zelfmoord pleegt, stort de wereld van de bejaarde Manuel in. De schok en het verdriet zijn zo groot, dat hij een progressieve vorm van dementie ontwikkelt. Terwijl Manuels situatie met de dag verergert, begint zich een reeks paranormale gebeurtenissen te voltrekken.

Malum
Een beginnende politieagent neemt vrijwillig de laatste dienst op zich in een recent buiten gebruik gesteld politiebureau. Daar probeert ze de mysterieuze connectie tussen de dood van haar vader en een wrede sekte te ontrafelen.

Kaarten zijn hier te koop.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!