witchville
witchville
Nieuws
18 november 2012

Deze week op dvd en blu-ray

witchvilleVanaf deze week verkrijgbaar: een fantasyfilm over heksen, een erotische thriller uit Korea en een Japanse animatie gebaseerd op een bekende computergame.

In WITCHVILLE (Dutch Filmworks, 13 november) neemt Prins Malachy het op tegen een geheim genootschap van heksen, aangevoerd door de Rode Koningin. In de cast een aantal bekende acteurs die hun sporen hebben verdiend in de genrefilm; Luke Goss (BLADE II, HELLBOY II), MyAnna Buring (THE DESCENT, LESBIAN VAMPIRE KILLERS) en Sarah Douglas (SUPERMAN II, RETURN OF THE LIVING DEAD III). Regisseur Pearry Reginald Teo is ook niet geheel onervaren, hij filmde eerder o.a. de sciencefictionfilm THE GENE GENERATION en de horrorfilm NECROMENTIA . Of dit alles garant staat voor een onderhoudende fantasyfilm over heksen, kunnen we je hopelijk binnenkort vertellen.

THE HOUSEMAID (De Filmfreak, 14 november) is een Koreaanse thriller met een vleugje erotiek. Eun Yi gaat werken als dienstmeisje voor een rijke familie. Als zij in gaat op de avances van de heer des huizes heeft dat verstrekkende gevolgen. De recensie van Joep van Loon kan je lezen in Schokkend Nieuws #99 die begin december verschijnt.

De animatiefilm DRAGON AGE: DAWN OF THE SEEKER (Eone, 14 november) speelt zich af in de wereld van de computergame-serie Dragon Age maar vertelt een nieuw verhaal. Cassandra is lid van de Seekers, een elitegroep van ridders die de taak hebben de religieuze organisatie Chantry te beschermen. Ze stuit op een samenzwering om de leiders van Chantry uit de weg te ruimen. Regisseur Fumihiko Sori debuteerde in 2002 met de komische sportfilm PINGU-PONGU, over twee pingpongende studenten, en won hiervoor de Japanse Academy Award voor de beste nieuwkomer van het jaar. De recensie over DRGAON AGE kan je begin volgende week lezen op onze website.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!