legendary amazons_poster_-_daughters
legendary amazons_poster_-_daughters
Nieuws
29 juli 2012

Deze week op dvd en blu-ray

legendary amazons_poster_-_daughters Er verscheen één interessante genrefilm de afgelopen week: een historisch actiespektakel met veel vrouwelijk schoon.

Aan de titel is het niet af te lezen, maar LEGENDARY AMAZONES is een historische actiefilm die zich afspeelt in de elfde eeuw in China. In de film is geen amazone te bekennen. Wel veel heldhaftige vrouwen en dat is waarschijnlijk de reden waarom de producenten gekozen hebben voor deze enigszins misleidende verwijzing naar de vrouwelijke krijgers uit de Griekse mythologie.

LEGENDARY AMAZONES is een comeback voor regisseur Frankie Chan, een veteraan in dit genre die al tien jaar niet meer in de regisseursstoel had gezeten. De film werd geproduceerd door Jackie Chan en ook de cast bestaat uit een martial-arts coryfeeën zoals Cecilia Cheung (SHAOLIN SOCCER, THE PROMISE), Cheng Pei Pei  CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON) en Liu Xiaoqing (The Shadow of Empress Wu). Of al deze namen garant staan voor een spectaculaire film kun je lezen in de recensie van Joep van Loon.

29 juli 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!