Nieuws
21 september 2009

Animator: Sword of the Stranger

Vanaf 25 september vertoont de Melkweg Cinema te Amsterdam weer iedere maand een prachtige Japanse anime. Ditmaal: SWORD OF THE STRANGER.

De Melkweg Cinema en distributeur Filmfreak vertonen elke laatste vrijdag van de maand een gloednieuwe Japanse anime op groot scherm. Gloednieuw, want Animator: The Previews vertoont de films nog vóórdat de Nederlandse dvd is uitgebracht.

In SWORD OF THE STRANGER (Masahiro Ando, 2007) zijn de jonge Kotaro en zijn hond op de vlucht voor een bende Ming-krijgers uit China. Onderweg ontmoeten ze een geheimzinnige naamloze samoerai die zijn zwaard heeft verzegeld, maar nog steeds een formidabele vechter blijkt. In een wereld waarin je niet zomaar iemand kunt vertrouwen en de vijand overal spionnen heeft, nemen ze het samen op tegen de Ming-krijgers en de kwaadaardige feodale heer die duistere plannen in petto heeft voor Kotaro. Een anime van grote klasse met spectaculaire actiesequenties, fantastische visual effects en een sterke stemmencast.

Japans gesproken, Engels ondertiteld. Meer Animator The Preview op: vrijdag 30 oktober, vrijdag 27 november en vrijdag 18 december. www.melkweg.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!