Nederhorror & scifi
29 juni 2009

Zombies der Lage Landen

Nazi-zombies, hockeymeisjes met een appetijt voor mensenvlees en een ontbindend lijk dat verliefd wordt op een jonge vrouw. De Amsterdamse Cult Corner presenteert: Zombies der Lage Landen.

Op dinsdag 14 juli, in Cinema OT301 te Amsterdam, toont de Cult Corner met tien trailers en korte films van eigen bodem hoe de zombiecinema in ons land langzaam maar zeker uit het graf herrees.

Op het programma staan de twee promo’s van WORST CASE SCENARIO (Richard Raaphorst); RIP (Jan Doense); de faketrailer RISE OF THE DIRTNAPPERS (Tim Smit); ZOMBEER (Rob van der Velden & Barend de Voogd); ZOMBI 1 (Richard Raaphorst); DEADLINE (Jonathan Kray) en de trailer van HORIZONICA (Ramon Etman). Bijzonder evenement is de vertoning van uniek materiaal van de nog niet voltooide korte film HOCKEY ZOMBIE SLETJES (Joost Kraan). De avond sluit af met de 37 minuten durende romantische zombiemusical ZOMBIE LOVE (Yfke Berckelaer). Enkele van de filmmakers zullen aanwezig zijn om hun films toe te lichten.

Dinsdag 14 juli Aanvang: 20.30 uur (De bar opent om 20.00.) Adres: Overtoom 301 te Amsterdam Toegang voor het gehele programma: € 4 Meer info: www.thecultcorner.com

29 juni 2009

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!