Nederhorror & scifi
7 juli 2009

Mr. Psycho strikes again

Afgelopen weekend begonnen de opnames van het vervolg op SCHAT, IK GA FIETSEN. De setfoto’s beloven weer veel smerigheid.

Maarten Prins, beter bekend als Mr. Psycho, liet in 2005 voor het eerst van zich horen met de korte films OMA’S VERJAARDAG en het sadomasochistische ZWARTE LIEFDE. Vorig jaar kreeg hij de lachers op zijn hand met SCHAT, IK GA FIETSEN!

In het afgelopen en het komende weekend draait Mr. Psycho het vervolg, getiteld DE KAT, DE KAST EN DE KRIJSENDE VROUW. Prins schrijft: ‘Het wordt nog viezer! (…) Hoe zal de vrouw de bloederige dood van haar man verwerken? Kan ze nog door leven met een lijk in de gang? Is ze sterk genoeg? Meer bloed, meer gore en meer humor.’

De krijsende vrouw uit de titel herinneren we ons nog maar al te goed uit SCHAT, IK GA FIETSEN! En het is dus prettig te weten dat actrice Mirte Eggenkamp opnieuw van de partij is. De setfoto’s die Mr. Psycho SN stuurde, bewijzen verder dat ook de special effects make-up diva’s Kaya Kolodziejczyk en Suzie Terror weer helemaal los gaan.

Meer Mr. Psycho

7 juli 2009

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!