Nederhorror & scifi
25 januari 2010

It’s a Carni-wrap

De opnames van de komische Nederlandse slasherfilm CARNIFEX werden onlangs afgerond. Iedereen is welkom op de wrapparty op 29 januari!

Regisseur Bart van Tunen begon in juni 2007 aan de opnames van ‘de meest smakeloze film van Nederland.’ Inmiddels is CARNIFEX uitgegroeid tot een professioneel filmproject met een indrukwekkende lijst cast- en crewleden. Zonder budget, maar met zijn enorme enthousiasme wist van Tunen lampen, dollys, cranes en talent bij elkaar te brengen. CARNIFEX wordt later dit jaar verwacht.

Enkele jaren nadat een beruchte seriemoordenaar er huishield, wordt in CARNIFEX het unheimische Heemskerk opnieuw opgeschrikt door een gruwelijk bloedbad. In het herentoilet van een uitgaansgelegenheid ligt het slachtoffer met stukgeslagen schedel tegen het gebroken urinoir. En dat is nog maar het begin… Één voor één sterven negen vrienden een bloedige, krankzinnige dood. Opgejaagd door de moordlustige psychopaat maken Natasja en Bram zelf ook jacht op de dader. Wat gebeurde er op die kerstnacht twee jaar geleden? Waarom doet de politie niets? En wat hebben die Mexicanen ermee te maken? CARNIFEX is een hilarische slasher die alle remmen losgooit.

En dat kunt u op 29 januari ook doen tijdens de CARNI-wrap party in zaal Nozem en de Non te Heemskerk. Het feest wordt opgeluisterd door de folk & blues van de Hokum Jugband en de metal en hardcore van Sarcadia, Dead Unity en Hausmagger. De dj’s van de Dutch Boyz zorgen voor de afterparty. Entree is vijf euro. Dat is deze line-up dubbel en dwars waard, maar dat geld is natuurlijk vooral nodig om van Tunen en de zijnen uit de filmschulden te helpen!

Vrijdag 29 januari
Vanaf 19.30 uur
Nozem en de Non
A. Verherentstraat 1, Heemskerk
Meer informatie

25 januari 2010

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!