Nederhorror & scifi
6 januari 2011

House of Netherhorror zonder Kinderen van het veen

House of Netherhorror, de productiemaatschappij van Jan Doense en Herman Slagter die momenteel vier lange Nederlandse horrorfilms ontwikkelt, gaat verder zonder KINDEREN VAN HET VEEN. Dat blijkt uit de website van House of Netherhorror.

Regisseur Richard Raaphorst, die ondertussen verder werkt aan FRANKENSTEIN’S ARMY, maakt plaats voor collega Mark Weistra (TAXANDRIA). Weistra zal, als alles volgens plan gaat, de spookhuisfilm IN HET DUISTER gaan regisseren.

IN HET DUISTER gaat over Linda Henstra, een tiener die lijdt aan terugkerende nachtmerries. De plotse dood van haar grootmoeder en een bezoek aan de oude familieboerderij in Friesland, storten Linda in een angstaanjagende ontdekkingstocht tussen waan en werkelijkheid.

De overige films in deze eerste slate van het Nederlandse productiehuis zijn GROENE TANDEN (Chris W. Mitchell), NIEUW BLOED (Edwin Visser en Frank van Geloven) en BIJLMER VOODOO (Barend de Voogd en Erwin van den Eshof). De films worden financieel ondersteund door het Nederlandse Fonds voor de Film.

House of Netherhorror

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!