Slagschaduw #24 - slot

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 24"'Het is voorbij,' hijgt ze, haar haren door de war, haar gezicht bezweet." Na twee jaar zetten we een punt achter ons filmcryptogram. Twan van G. was al die tijd de deelnemer die de meeste antwoorden goed had. Voor hem, en voor de andere fans van Slagschaduw, schreef Basje Boer een afscheid in stijl.

Slagschaduw: Koning te rijk

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 23Slagschaduw #23 leverde de meeste deelnemers dit keer weinig problemen op. En ja, de twee titels die Basje Boer zocht in haar filmcryptogram zijn inderdaad van dezelfde regisseur.

Slagschaduw #23

1 1 1 1 1 (1 Stem)

Lees meer: Slagschaduw 23Trillend van de filmkoorts: al teveel gezien, te vaak en in doorwaakte nachten. Schaduwen op de muur. Flakkerende beelden in het achterhoofd. Af en toe haalt de cinefiele junk wel eens een beeld, een scène of zelfs een hele film door elkaar. Columnist Basje Boer doet het opzettelijk. Welke twee films doemen vannacht op in haar delirium?

Slagschaduw: De man in het blauw

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 22Zoals gebruikelijk bij Slagschaduw: de eerste film werd door iedereen geraden. Maar wat was toch die vermaledijde tweede film? Was het SUPERMAN? Was het MAN OF STEEL? Bijna…  Vanaf morgen weer een nieuwe aflevering van ons filmcryptogram. Hier is de oplossing van  Slagschaduw #22.

Slagschaduw #22

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 22Trillend van de filmkoorts: al teveel gezien, te vaak en in doorwaakte nachten. Schaduwen op de muur. Flakkerende beelden in het achterhoofd. Af en toe haalt de cinefiele junk wel eens een beeld, een scène of zelfs een hele film door elkaar. Columnist Basje Boer doet het opzettelijk. Welke twee films doemen vannacht op in haar delirium?

Slagschaduw: Masker

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw-21Was Slagschaduw #21 te gemakkelijk? Of worden jullie steeds slimmer? Hoe dan ook: bijna alleen maar goede inzendingen bij de vorige editie van ons filmcryptogram. Vanaf morgen weer een nieuwe aflevering. Hier is de oplossing van Slagschaduw #21.

Slagschaduw #21

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw-21Trillend van de filmkoorts: al teveel gezien, te vaak en in doorwaakte nachten. Schaduwen op de muur. Flakkerende beelden in het achterhoofd. Af en toe haalt de cinefiele junk wel eens een beeld, een scène of zelfs een hele film door elkaar. Columnist Basje Boer doet het opzettelijk. Welke twee films doemen vannacht op in haar delirium?

Slagschaduw: De Kolos

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 20Oei! Spannend! Twan van G. - de winnaar van Slagschaduw 2012 en nog steeds koploper - heeft een kostbare fout gemaakt bij het oplossen van ons filmcryptogram. Randy van Rijn wist wél beide films goed te raden, dus hij komt steeds dichter bij de eerste positie. Wie verslaat de heren met superieure filmkennis? Vanaf morgen weer een nieuwe aflevering. Hier is de oplossing van Slagschaduw #20.

Slagschaduw #20

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 20Trillend van de filmkoorts: al teveel gezien, te vaak en in doorwaakte nachten. Schaduwen op de muur. Flakkerende beelden in het achterhoofd. Af en toe haalt de cinefiele junk wel eens een beeld, een scène of zelfs een hele film door elkaar. Columnist Basje Boer doet het opzettelijk. Welke twee films doemen vannacht op in haar delirium?

Slagschaduw: Het Paradijs

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 19 1In de strijd om het Slagschaduw-kampioenschap blijft Twan van G. voorlopig aan kop, met wederom twee titels goed. Ook Jerry Veneman, met zijn eerste inzending dit jaar, had ze allebei goed. Hier is de uitslag van aflevering 19 van Basje Boers raadselachtige filmcryptogram!

Slagschaduw #19

1 1 1 1 1 (1 Stem)

Lees meer: Slagschaduw 19Trillend van de filmkoorts: al teveel gezien, te vaak en in doorwaakte nachten. Schaduwen op de muur. Flakkerende beelden in het achterhoofd. Af en toe haalt de cinefiele junk wel eens een beeld, een scène of zelfs een hele film door elkaar. Columnist Basje Boer doet het opzettelijk. Welke twee films doemen vannacht op in haar delirium?

Slagschaduw klassement 2013

1 1 1 1 1 (1 Stem)

Eén film goed geraden? Twee films juist? Dan verdien je eeuwige roem in het Slagschaduw klassement.

Slagschaduw: Watervrees

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 18

Felicitaties aan Randy van Rijn, Twan van G, Alexander Vink en Anthony van de Casteele: jullie hebben Slagschaduw #18 juist geraden!

Slagschaduw #18

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 18Trillend van de filmkoorts: al teveel gezien, te vaak en in doorwaakte nachten. Schaduwen op de muur. Flakkerende beelden in het achterhoofd. Af en toe haalt de cinefiele junk wel eens een beeld, een scène of zelfs een hele film door elkaar. Columnist Basje Boer doet het opzettelijk. Welke twee films doemen vannacht op in haar delirium?

Slagschaduw: Zwart vs. wit

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 17Twan van G., de winnaar van Slagschaduw 2012 neemt meteen wéér de leiding. Hij was de enige die bij de laatste Slagschaduw beide film wist te raden. Hier is de uitslag van aflevering 17 van het fantastische filmcryptogram van Basje Boer.

Slagschaduw #17

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 17

Trillend van de filmkoorts: al teveel gezien, te vaak en in doorwaakte nachten. Schaduwen op de muur. Flakkerende beelden in het achterhoofd. Af en toe haalt de cinefiele junk wel eens een beeld, een scène of zelfs een hele film door elkaar. Columnist Basje Boer doet het opzettelijk. Welke twee films doemen vannacht op in haar delirium?

Slagschaduw: De geluidloze schreeuw

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Slagschaduw 16“Mijn complimenten aan Basje Boer. De slagschaduwen worden steeds moeilijker en zo moet het natuurlijk ook,” aldus Twan van G. En hij is nota bene de koploper in de competitie van ons filmcryptogram!

ABONNEER JE NU!

Schokkend Nieuws 124 Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer