Map to the Stars: Ken Wahl

1 1 1 1 1 (5 Stemmen)

Lees meer: ken-wahl-then De sterren op het wereldwijde web zijn haast niet te tellen. Maar wie langs de fonkelende en stralende exemplaren kijkt, wordt nog wel eens het zwakke schijnsel of de pulsar van een opgebrand of uitgedoofd exemplaar gewaar. Dit keer richt Schokkend Nieuws de telescoop op de website van voormalig Wanderer en ex-Wiseguy Ken Wahl.

Map to the Stars: William Smith

1 1 1 1 1 (5 Stemmen)

Lees meer: William Smith 2De sterren op het wereldwijde web zijn haast niet te tellen. Maar wie langs de fonkelende en stralende exemplaren kijkt, wordt nog wel eens het zwakke schijnsel of de pulsar van een opgebrand of uitgedoofd exemplaar gewaar. Dit keer richt Schokkend Nieuws de telescoop op de website van tough guy William Smith.

Map to the Stars: Michael Dudikoff

1 1 1 1 1 (1 Stem)

Lees meer: MichaelDudikoffDe sterren op het wereldwijde web zijn haast niet te tellen. Maar wie langs de fonkelende en stralende exemplaren kijkt, wordt nog wel eens het zwakke schijnsel of de pulsar van een opgebrand of uitgedoofd exemplaar gewaar. Dit keer richt Schokkend Nieuws de telescoop op de website van Michael Dudikoff.

Map to the Stars: Stephen Geoffreys

1 1 1 1 1 (1 Stem)

Lees meer: Stephen_Geoffreys_320x240De sterren op het wereldwijde web zijn haast niet te tellen. Maar wie langs de fonkelende en stralende exemplaren kijkt, wordt nog wel eens het zwakke schijnsel of de pulsar van een opgebrand of uitgedoofd exemplaar gewaar. Dit keer richt Schokkend Nieuws de telescoop op de website van Stephen Geoffreys.

Map to the Stars: Richard Hatch

1 1 1 1 1 (1 Stem)

Lees meer: richard-hatch-300x400

De sterren op het wereldwijde web zijn haast niet te tellen. Maar wie langs de fonkelende en stralende exemplaren kijkt, wordt nog wel eens het zwakke schijnsel of de pulsar van een opgebrand of uitgedoofd exemplaar gewaar. Dit keer richt Schokkend Nieuws de telescoop  de website van Richard Hatch.

ABONNEER JE NU!

Schokkend Nieuws 124 Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer