Camera Japan Festival weer van start

In This Corner of the WorldEVENT | De twaalfde editie van het grootste Japanse filmfestival van de Benelux gaat in september weer van start in Rotterdam en Amsterdam. Er worden meer dan dertig films vertoond en daarnaast zullen er workshops, muzikale optredens en Japanse lekkernijen zijn.

Camera Japan heeft ook dit jaar een veelzijdig filmprogramma: van drama tot anime, van avonturenfilms tot romantische komedies en van documentaires tot experimentele cinema. De veelvuldig bekroonde anime IN THIS CORNER OF THE WORLD van Sunao Katabuchi worden in ieder geval getoond. De rest wordt half augustus bekend gemaakt.

Naast films is er de fototentoonstelling Hāfu2Hāfu – Portraits of Half Japanese People van de Belgisch-Japanse fotograaf Tetsuro Miyazaki te zien, wordt het kunstproject Opening Traditions getoond en zijn er culinaire workshops over Japanse thee en miso. De filmbrunch en de Kids’ Day (alleen in Rotterdam) keren dit jaar terug.

Het op twee na grootste eiland van Japan, Kyushu, staat dit jaar centraal. Het ligt in het meest zuidwestelijke deel van Japan en wordt daarom gezien als de poort naar de rest wereld.

De kaartverkoop zal in de tweede helft van augustus starten. Het festival vindt van 21 t/m 24 september in Rotterdam, en van 29 september t/m 1 oktober in Amsterdam plaats. Volg voor meer informatie Camera Japan op Facebook, Instagram, Twitter of kijk op de website.

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer