The Rocky Horror Picture Show

Film
Datum: woensdag 24 mei 22:30

Locatie: KASKcinema, Gent

"Voor de tweede keer dit seizoen organiseren we een filmavond waarbij publieksparticipatie een absolute meerwaarde is. Na het lepelgooien tijdens THE ROOM trakteren wij jullie (of jullie ons) op een initiatie Time-Warp’en tijdens de satirische musical THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW (Jim Sharman, 1975). Een master of ceremony en Rocky Horror-specialist begeleidt de avond.

Deze ultieme cultfilm is een parodie op het Frankenstein-verhaal met een bijzonder hoog showgehalte. Het verhaal begint als een typische horrorfilm: een koppeltje heeft autopech en moet een verplichte overnachting in een griezelhuis ondergaan. Wat volgt is echter een overdonderende, kitscherige ervaring.

Naast het gezamenlijk moment van de Time Warp (It’s just a jump tot the left) nodigen we jullie uit om de jarretels aan te trekken, de korsetten toe te snoeren en de naaldhakken te vijlen.

Een ander Rocky Horror-ritueel zijn de call-backs. Een cheesy moment in de film? Een voorspelbaar stuk dialoog? Roep het uit! THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW heeft een heus subscript aan replieken. Die schreeuwt het publiek naar het scherm tijdens de film. Je mag alles roepen wat in je opkomt... zolang het maar ‘SLUT’ is wanneer je ‘Janet’ hoort en ‘Asshole’ wanneer ‘Brad’ wordt vernoemd.

Wij voorzien ook een goodiebag met rekwisieten (of breng er gerust zelf mee), jullie doen de rest. Deze avond Rocky Horror is een ode aan alle freaks en geeks."

Meld je aanwezigheid via het Facebook-event: www.facebook.com/events/116145415627188

 

 

Powered by iCagenda

ABONNEER JE NU!

SN 125 klein Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer