Straight to Video: Night Of The Living Tapes

Schokkend Nieuws Event
Datum: vrijdag 24 februari 20:15

Locatie: LAB Amsterdam

Schokkend Nieuws en LAB111 in Amsterdam presenteren iedere laatste vrijdag van de maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Twee film op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, mét glitches, trailers, bloed en bier. Video zoals video bedoeld is!

Op deze avond bewijzen Willem (LAB Amsterdam) en Eric (Schokkend Nieuws) dat zombiefilms verder rijken dan de films van Romero en Fulci. Voor deze editie hebben de VHS-verzamelaars twee lekkere horrorfilms geselecteerd vol levende lijken en krasse kadavers! Zombieliefhebbers met een sterke maag mogen deze editie dan ook niet missen!

RE-ANIMATOR (Stuart Gordon, 1985)
De excentrieke Dr. West werkt in het geheim aan een serum dat de doden tot leven wekt. Het succes is echter van korte duur wanneer de gereanimeerde lijken zich tegen hun schepper keren. RE-ANIMATOR is een alom geprezen cultklassieker dankzij een onvergetelijke Jeffrey Combs in de titelrol, een intelligent script vol gitzwarte humor en doeltreffend gebruik van bijna honderd liter kunstbloed.

NIGHTMARE CITY (Umberto Lenzi, 1980)
Deze avond zou niet compleet zijn zonder een splatterfestijn van Italiaanse bodem. In NIGHTMARE CITY landt een vliegtuig vol zombies op een vliegveld. Het duurt niet lang voordat half Italië besmet is en de overlevenden moeten vechten voor hun leven. De zombies kunnen namelijk niet alleen rennen, maar weten ook hoe ze bijlen, machetes en zelfs volautomatische geweren moeten gebruiken!

Prijs: 7,50 en het eerste biertje is gratis!
Koop je tickets hier: https://goo.gl/gWbtaU.

 

 

Powered by iCagenda

ABONNEER JE NU!

Schokkend Nieuws 124 Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer