Contact

1 1 1 1 1 (7 Stemmen)

Algemene informatie, abonnementen e.d.
Heeft u een vraag over ons tijdschrift, onze website of uw abonnement? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijziging doorgeven
Verhuist u, of verandert er iets in uw persoonlijke gegevens? Stuur uw wijziging in dat geval naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
N.B.: Het kan even duren voor we uw wijziging ontvangen en verwerkt hebben. U ontvangt altijd een bevestiging.

Opzeggen
Stuur uw schriftelijke opzegging drie maanden voor het verstrijken van het abonnement per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
N.B.: Het kan even duren voor we uw opzegging ontvangen en verwerkt hebben. U ontvangt altijd een bevestiging.

Problemen met de website
Ondervindt u problemen met de website? Kunt u iets niet goed lezen of niet vinden? Neem contact op met hoofdredacteur online Carlijn Kruidhof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda
Heeft u binnenkort een evenement en wilt u dat dit in de agenda van Schokkend Nieuws terecht komt? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redactie
Hedwig van Driel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Persoonlijke website: hedwigvandriel.wordpress.com
Jasper ten Hoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Julius Koetsier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Carlijn Kruidhof, hoofdredacteur online, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rob van der Velden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
George Vermij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barend de Voogd, hoofdredacteur, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Persoonlijke website: barenddevoogd.wordpress.com


Bestuur Stichting Schokkend Nieuws

Jan Doense, voorzitter
Maarten Basjes, secretaris
Robbert van Ham, penningmeester
Peter Westervoorde
Monique van Schendelen

Advertentieacquisitie
Barend de Voogd, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erik van 't Holt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Karel Menting, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres
Schokkend Nieuws
Trompenburgstraat 20 3HG
1079 TX AMSTERDAM

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SChokkend Nieuws 126 700px

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer